RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Кадиров зробив несподівану заяву про незалежність Чечні та війну з Росією

Ставленик російського диктатора Путіна у Чечні Рамзан Кадиров неочікувано виступив зі зверненням до Європи, дорікаючи їй та Україні в тому, що вони не допомогли чеченцям відстояти незалежність від Росії та не підтримали незалежну Ічкерію Дудаєва.

Про це він сказав у відео, опублікованому на його телеграм-каналі.

"Де ви були, коли ми воювали за Ічкерію, відстоювали інтерес незалежності? Чому європейські держави та Україна не підтримали нас?" - заявив він.

Читайте також: Рада визнала суверенітет Ічкерії

До того ж Кадиров розповів, що хотів би бачити Чечню незалежною, але вважає наразі такий розвиток подій неможливим через "економічні причини", тобто через залежність від величезних дотацій від Росії.

"Сьогодні, як би ми не хотіли окремої держави, ми ніяк не можемо існувати, бо півтора мільйона населення треба годувати, одягати, взувати. Нам це не потягнути", - пояснив путінський прихвостень.

Таким чином, один із головних стовпів путінського режиму відкрито заявив, що він прагне незалежності Чечні, і єдине, що тримає регіон у складі РФ - це дотації.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Чечні кадирівці почали влаштовувати вуличні рейди, під час яких ловлять чоловіків і відправляють їх на війну проти України.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: