RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Маша і тривога: росіян налякали масовими попередженнями про ракетну загрозу

28 лютого, у вівторок, у багатьох регіонах країни-терористки Росії на телебаченні й на радіо ефір перервався через оголошення повітряної тривоги із закликом негайно перейти в укриття, що супроводжувалося звуком сирени.

Про це повідомили в російських телеграм-каналах.

Росіяни з Підмосков'я, Ленінградської, Свердловської та Бєлгородської областей, а також з Тольятті, Воронежа та Казані на телеканалах та радіостанціях замість програм побачили сигнали тривоги, що не на жарт їх налякало.

Читайте також: Підрив російського літака в Мачулищах: фото та нові важливі подробиці

Протягом 10 хвилин росіяни були змушені чути те, що чують українці кожного дня протягом понад року, а саме: сигнал повітряної тривоги через загрозу ракетного удару.

Наприклад, на російському телеканалі "Суббота" про повітряну тривогу в Москві повідомляла персонажка з мультфіму - Маша.

До того ж на радіостанції "Європа плюс" пролунало повідомлення про ракетні удари, однак влада Воронезької та Бєлгородської областей поспішила назвати це фейком.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що звернення очільника ГУР України Буданова прозвучало на всіх радіостанціях окупованого Криму та у великих містах РФ.