RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Росії біля українського кордону збили гелікоптер Мі-8: фото, відео та всі подробиці

У прикордонних з Україною областях Росії все частіше буває неспокійно - у Білгороді 13 березня прогриміли вибухи, а на Брянщині збили вертоліт.

Про це йдеться у місцевих Telegram-каналах.

Інцидент стався вдень у суботу, 13 травня у місті Клинці.

На опублікованих кадрах видно, як у ніс Мі-8 прилітає ракета, ймовірно, від ЗРК Панцир. Після цього вертоліт вибухає та падає.

Читайте також: У Росії почали відселяти людей з "небезпечних" регіонів на кордоні з Україною

Внаслідок НП постраждала 51-річна жінка – вона йшла вулицею в районі Солодівки і в неї потрапили частини вертольота, що впав, а також пролилася палаюча рідина, імовірно, паливо. Її госпіталізували із опіками ніг. Уламки повітряного судна також пошкодили паркан.

На місці падіння вертольота спалахнула пожежа, її ліквідують. Також повідомляється, що люди, що перебувають на борту, загинули.

"Наразі уламки вертольота знайдені. Внаслідок падіння почалася пожежа, її оперативно ліквідували. Люди, які перебували на борту, загинули", - сказав співрозмовник агентства, додавши, що кількість загиблих встановлюється.

За попередніми даними, у Брянській області могли впасти відразу два вертольоти — один у Клинцях, другий у Стародубі. Варто зазначити, що Брянська область знаходиться на кордоні з Україною та Білоруссю.


Нагадаємо, 3 травня в Ленінградській області сталося загоряння в ангарах, де стояли два вертольоти. Пожежу зафіксували ближче до сьомої години ранку на найбільшому північно-західному аеродромі "Гостилиці" Ломоносівського району, який розташований за 60 кілометрів від Санкт-Петербурга.

  • Вас також може зацікавити:

У Зеленського відреагували на "атаку" на Кремль

"Все йде за планом?": у Москві на будівлі Міноборони з'явилися ППО, фото та відео

"Не Міноборони єдиним": у Москві продовжують встановлення ППО, фото