RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Всі бігають, суєтяться: під Москвою спалахнула потужна пожежа, відео

Не минуло й місяця, як під Москвою спалахнув торговий центр "Галерея 9-18", як у місті Хімки спалахнула потужна пожежа на складі лакофарбових матеріалів. Площа пожежі сягнула 1 тисячі квадратних метрів.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Читайте також: Загинуло двоє людей: у мережі з'явилися кадри "бавовни" на нафторезервуарі в Росії

"В місті Хімки Московської області почалася пожежа в нежитловій будівлі. Тут знаходяться різні підприємства, у тому числі цех колишньої меблевої фабрики "Політермінал", склад заводу свайних конструкцій та виробниче підприємство "Сумки Віта". Площа пожежі становить 400 кв.м. службах уточнили, що горять лакофарбові матеріали”, - йдеться у повідомленні.

"За уточненими даними, горять лакофарбові матеріали у цеху колишньої меблевої фабрики на вулиці Некрасова. Площа вже понад 400 "квадратів", локалізувати вогонь поки не вдасться. Площа пожежі зросла до 1000 квадратних метрів", - уточнюється в одному з пабліків.

Також уточнюється, що в Хімках лакофарбові матеріали горять у будівлі колишньої меблевої фабрики. Площа пожежі сягнула 1 тисячі квадратних метрів. Підприємство розташоване на вулиці Некрасова, будинок 2 у мікрорайоні Східня.

"У прокуратурі Московської області заявили, що контролюють встановлення всіх обставин і причин займання. У ході перевірки буде надана оцінка виконання вимог федерального законодавства, у тому числі про пожежну безпеку. Дані про постраждалих уточнюються", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що під Курськом, після атаки невідомого безпілотника, почалася пожежа на текстильному підприємстві.

Вас також може зацікавити:

У Брянську та області сталась потужна "бавовна": фото та відео

У Краснодарі спалахнула чергова нафтобаза: стовп чорного диму видно за кілометри, відео

У Ростові-на-Дону спалахнув один із найбільших у РФ заводів з випуску сільгосптехніки: фото та відео