RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Атака українських дронів у Сочі: в ГУР розповіли про результати "бавовни"

Масштабна "бавовна" в російському Сочі, під час якої БПЛА атакував міжнародний аеропорт, була спецоперацією української розвідки.

Цю інформацію повідомляє видання "Українська правда", посилаючись на свої обізнані джерела у відомстві.

За словами журналістів, саме співробітники ГУР МОУ здійснили атаку БПЛА на міжнародний аеропорт у Сочі у неділю, 1 жовтня.

Читайте також: У Смоленську БПЛА атакували авіазавод, забитий замовленнями для війни: відео

Інсайдери стверджують, що ціллю атаки була стоянка російських гелікоптерів, яку окупанти облаштували в районі Адлера. Більше того, співрозмовник журналістів запевняє, що спецоперація була успішною – зафіксовано влучання у стратегічний об'єкт.

Приблизно в цей же час ще одна масштабна "бавовна" сталася в російському Смоленську. Безпілотники атакували авіазавод, який виконував замовлення на потреби військово-промислового комплексу країни-агресора.

Міноборони РФ, у свою чергу, замовчує інформацію про влучення у стоянку вертольотів у Сочі. Відомство о 8:45 за київським часом повідомило, що близько 8:00 було "припинено спробу здійснити терористичну атаку" по об'єктах на території країни-агресора. Під час атаки, як стверджує Міноборони Росії, задіяли БПЛА літакового типу.

"Черговими засобами ППО український безпілотний літальний апарат знищено над територією Краснодарського краю", - йдеться у повідомленні окупантів.

Мер Сочі Олексій Копайгородський також не опублікував уточнену інформацію про влучення БПЛА по стоянці гелікоптерів у міжнародному аеропорту.

Раніше ми розповідали, що БПЛА доставили "подарунок" від українців у будівлю ФСБ у Курську.

Вас може зацікавити:

У Токмаку знову "пропущений": від російської ППО постраждали місцеві жителі

Курськ, з днем міста: БПЛА атакував адмінбудівлю, пролунали вибухи, відео

"Другий день дискотека": окуповані Бердянськ і Токмак відвідала "бавовна", подробиці