RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Росія поскаржилась на масову "бавовну" - атаковано авіазавод: фото і відео

Вночі, 9 березня, в Росії знову сталася "бавовна" - – одна з наймасштабніших атак українських БПЛА на територію РФ з початку війни. Дронів було близько 50. У Таганрозі міг постраждати авіаційний завод імені Берієва, де модернізували літаки ДРЛВ А-50.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів.

Читайте також: Порт особливого призначення: чому вибухи в Усть-Лузі стали катастрофою для Кремля

"Жителі Таганрогу повідомляють про серію вибухів над містом. Працює система ППО. За словами місцевих мешканців, вони чули понад 10 вибухів. За попередньою інформацією, безпілотники ЗСУ, зокрема, спробували атакувати територію авіаційного підприємства, яке входить до складу науково-технічного комплексу імені Берієва" , - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що офіційної інформації наразі немає.

"Глава регіону Василь Голубєв повідомив, що підрозділами ППО відбито ще одну атаку в небі над Ростовською областю. Знищено кілька БПЛА на підльоті до Морозовська. Під час атаки отримав поранення співробітник МНС, який брав участь в усуненні наслідків на землі", - йдеться у повідомленні.

"За різними оцінками, наліт безпілотників тривав одну чи півтори години. Губернатор Ростовської області Василь Голубєв назвав атаку "масової" і заявив, що вона була відбита силами ППО. Місцеві телеграм-канали пишуть, що міг постраждати авіаційний завод імені Берієва", - пишуть в пабліку.

"Вночі над Курськом ППО збили український безпілотник, повідомив губернатор області Роман Старовойт. За його словами, уламки БПЛА впали на дах поліклініки. Через це евакуювали пацієнтів з реанімації сусіднього стаціонару", - йдеться у повідомленні.

У Міноборони РФ заявили, що сили ППО збили за одну ніч 47 БПЛА.

"Вночі, 9 березня, ЗСУ спробували атакувати Білгородську, Курську, Волгоградську та Ростовську області", - сказано в повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що під Пітером припинив роботу завод компанії "Новатек" внаслідок атаки дронів Служби безпеки України за нафтовим терміналом у морському порту Усть-Луга

  • Вас також може зацікавити:

У Тулі "прилетіло" в завод з виробництва ЗРК: фото і відео

У Росії лунали вибухи в кількох областях: всі подробиці

У Воронежі сталася потужна "бавовна": фото та відео