RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Все йде за планом: в Санкт-Петербурзі потужна пожежа, в кількох областях РФ лунають вибухи, фото і відео

Сьогодні в Росії було неспокійно, стало відомо про атаку безпілотниками в Санкт-Петербурзі, Курську, Бєлгороді та Таганрозі. В цих областях працювало ППО, кадрами роботи якої ділились місцеві мешканці в мережі.

Фото та відео атаки на Росію публікували в Telegram-каналів.

Читайте також: Просто в "десятку": дрон знищив найважливішу установку нафтобази під Нижнім Новгородом, фото і відео

Зокрема було відомо про масштабну пожежу біля ТЕЦ у Санкт-Петербурзі. Фото пожежі "Апостроф" публікував у своєму Telegram-каналі.

Відомо, що це Південна ТЕЦ, що розташована в Санкт-Петербурзі. На відео можна помітити сильне загоряння та густий чорний дим.

Неспокійно було також у Курську. Місцеві мешканці показували, як вранці в небі працювало ППО.

Протиповітряна оборона працювала також і в Бєлгороді. Зокрема, ось як виглядало небо над Бєлгородщиною вранці. За попередніми даними, ППО спрацювала в Яковлівському районі.

Деякі Telegram-канали повідомляли, що у Бєлгороді безпілотник атакував комерційне підприємство. Губернатор Бєлгорода повідомив, що БПЛА було збито зі стрілецької зброї, постраждалих та руйнувань на об'єкті нібито немає. Мешканці чули звуки пострілів, що були спробою збити безпілотник.

В небі над Таганрогом також бачили сліди від ППО. Очевидці повідомляли, що чули сирену повітряної тривоги.

Журналіст Андрій Цаплієнко також писав, що в Таганрозі повідомили про повітряну тривогу і звуки вибухів в районі військового заводу, поділившись наступним відео.

Пізніше радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко написав, що "щось" впало та вибухнуло в районі заводу "Пеноплекс", тому це була "не просто ППО".

Telegram-канал ASTRA вказував, що у Таганрозі Ростовської області відбулася атака БПЛА, а мер закликав мешканців спуститися на нижні поверхи. Вони вказали, що це десятий регіон Росії, що був атакований безпілотниками за добу. Раніше вони згадали про атаку в таких районах: Бєлгородська, Орловська, Нижегородська, Курська, Воронезька, Тульська, Брянська, Ленінградська та Московська області.

Нагадаємо, раніше в Курській області дрон підпалив склад з пальним.

  • Вас також може зацікавити:

У Тулі "прилетіло" в завод з виробництва ЗРК: фото і відео

У Петербурзі раптом спалахнула промислова зона: відео і всі деталі

В Росії стався вибух на ТЕЦ: багато постраждалих, під завалами можуть бути люди, фото і відео