RU  UA  EN

Субота, 1 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 червня

31 травня

Всі новини

У Бєлгороді вночі сталась потужна "бавовна": фото і відео

В ніч проти 9 травня в Бєлгороді знову було "трєвожно" – вночі кілька разів оголошували повітряну тривогу, а під ранок відбувся "прильот". В місті є значні пошкодження та постраждалі.

Про це повідомляли в російських Telegram-каналах.

Читайте також: У Росії спекотно: дрони вгатили по авто на Бєлгородщині, багато загиблих і поранених. Фото

В місцевому російському каналі писали, що о 00:53 Бєлгород та область перебуває під ракетною небезпекою, проте її швидко скасували. Пізніше повторне повідомлення з’явилося о 03:12, а також о 04:02. "Тривожна" для мешканців Бєлгорода нічка закінчилася тим, що пізніше в Telegram-каналі опублікували фото, на якому видно стовп густого диму. Зауважується, що саме такий дим помічали над містом після голосних звуків вибухів.

В іншому російському Telegram-каналі також показали кадри гарячої "бавовни" в Бєлгороді – зауважували, що в місті третій раз за ніч була оголошена повітряна тривога.

Російські канали писали, що опісля виникло також загоряння кількох автомобілів. Після чого вранці на каналі виклали свіжі фотографії з наслідками "бавовни" – зауважується, що ці кадри були зроблені на вулиці Губкіна.

Зауважили також, що є прямі влучання нібито в багатоквартирні будинки та автомобілі – губернатор Бєлгорода виїхав на місце. За попередньою інформацією, серед постраждалих 8 росіян – з них сім дорослих і одна дитина. Чотири людини отримали осколкові поранення. Ще трьом постраждалим медичну допомогу надали на місці, без госпіталізації.

Що стосовно наслідків "прильоту" – пошкодження зазнали 34 квартири у 19 багатоквартирних будинках, 1 приватний житловий будинок та 37 транспортних засобів

Крім того, у Бєлгородському районі в селищі Дубове пошкоджено також покрівлі в 4 приватних житлових домоволодіннях та 3 автомобілі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Таганрогу сталась "бавовна".

  • Вас також може зацікавити:

Бомблять самі себе? Жителі Бєлгорода скаржаться на потужний "хлопок" - видео

"Всю Козинку вже винесли": бєлгородці поскаржилися на мародерів Кадирова

Росіяни скаржаться на "приліт" по будівлі "Газпрому": що відомо