RU  UA  EN

Вівторок, 25 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

Вибух і потужна пожежа: у Росії спалахнув склад з боєприпасами, поранені військові. Видовищні фото

У Бєлгородській області у результаті займання на складі зі снарядами та подальшої їх детонації постраждали семеро російських військових. Перед цим пролунав вибух.

Про це пише Telegram-канал ASTRA, посилаючись на джерела.

Зазначається, що подія сталась вдень 2 червня біля хутора Гремучий. Він розташований за 39 кілометрів на північ від Бєлгорода та за 63 кілометри від кордону з Україною.

Там у таборі російських окупантів пролунав вибух, після чого виникла пожежу на складі. Поранених військових різного ступеня тяжкості, шпиталізували. Попередньою причиною надзвичайної події називають необережне поводження з боєприпасами.

Водночас, деякі пабліки публікують кадри, де видно наслідки удару РСЗВ "HIMARS" по ЗРК С-300/400 у Бєлгородській області 1-2 червня.

Ймовірно, йдеться про атаку на Корочанський район Бєлгородської області 2 червня. Як писав паблік ASTRA, тоді під атаку потрапило місце дислокації Міноборони РФ, згоріло кілька одиниць техніки.

Повідомляється, що під час гасіння пожежі здетонував снаряд, який призвів до загибелі секретаря ради безпеки району Ігоря Нечипоренка. Також поранення отримали глави адміністрацій та сільських поселень, троє військових Міноборони.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що в Криму відбулася масова доставка "бавовни".

  • Вас також може зацікавити:

Відчувають швидку відплату: росіяни вже вивчають, куди дістане в РФ західну зброю

Парламентська Асамблея НАТО ухвалила важливе рішення щодо дозволу бити по Росії

Ще одна країна зняла обмеження для ударів ЗСУ по цілях в Росії