RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

28 вересня

Всі новини

"Нашу гордість знищив копійчаний дрон": росіяни влаштували істерику через удар по новітньому Су-57

Російські джерела підтвердили знищення винищувача Су-57 в Астраханській області і зазначили, що сучасну техніку ліквідував дешевий дрон.

"Апостроф" в одному матеріалі зібрав усю актуальну інформацію.

Одним із перших факт атаки БПЛА на аеродром в Ахтюбінську підтвердив російський льотчик, який веде канал FighterBomber. За його словами, до стратегічного об'єкта долетіли три безпілотники, внаслідок чого пошкодження отримав сучасний винищувач Су-57.

Читайте також: Вночі дрони атакували енергоміст до Криму

Наразі, за словами окупанта, визначається ступінь пошкодження та вивчаються можливі терміни ремонту. Льотчик також поскаржився, що за вартість Су-57 можна було на території Росії збудувати укриття від БПЛА.

Аналітик і редактор Воєнного Фокусу Ігаль Левін зазначив, що Су-57 є "гордістю російських ПКС" і за довгі роки росіянам вдалося створити лише кілька екземплярів.

"Завдавати ударів по таких золотих об'єктах - найвірніша стратегія. Якщо людей у РФ багато і цей ресурс Кремлю не шкода, то з матеріальною та технічною базою є серйозні ями, і Україна має робити все, щоб у ці ями Москва занурювалася все більше і глибше ", - заявив Левін, коментуючи атаку БПЛА на Ахтюбінськ.

Російський канал "Зона особливої уваги" називає ганебним факт знищення літака Су-57, оскільки атаку здійснювали "копійчані дрони". Більше того, як зазначають автори, унікальний винищувач не захищали системи ППО.

Один із коментаторів російських каналів звернув увагу на те, що Сили оборони України мають чіткий план знищення ворожої техніки, на відміну від керівництва Міноборони РФ.

"Справа навіть не у втратах, а те, що наші вояки віддають ініціативу на полі бою х**лам, це найнебезпечніше в цій ситуації" , - поскаржився користувач.

Антивоєнний канал "Сіяч вітру" зазначає, що вартість Су-57 складає 2,2 млрд рублів. За ці гроші, за словами авторів, влада могла б побудувати кілька шкіл, відремонтувати медичні заклади та розселити громадян зі старих бараків, але Кремль вирішив витрачати мільярди на розпалювання війни в Україні.

Раніше ми розповідали, що по Луганську завдали масованого удару.

Вас може зацікавити:

"Сатурн" пішов на дно: ГУР показало відео удару по російському судну в Криму

"Тунці" в Криму вирушили на дно: як це вплине на бойовий потенціал Росії

У Луганську потужні ракетні "прильоти": відео моментів вибухів