RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Дрони атакували нафтобазу в російському Азові, загорілися резервуари з пальним

В ніч на 18 червня в Азові Ростовської області лунали вибухи – безпілотники атакували нафтобазу, від чого утворилося загоряння на резервуарах з нафтопродуктами, яке станом на ранок не могли загасити протягом кількох годин. Також пожежу фіксували на заводі з виробництва метанолу.

Про це повідомляли в російських Telegram-каналах.

Читайте також: У Бєлгородській області горить і вибухає склад з боєприпасами: яскраві кадри

Зауважувалося, що в ніч на 18 червня в Азові Ростовської області фіксували безпілотники – чули вибухи та помічали яскраві заграви – після цього повідомляли про загоряння на резервуарах з нафтопродуктами. Зокрема про це повідомляв і місцевий губернатор Голубєв. За попередніми даними вказували, що жертв немає. Підрозділ рятувальників виїжджав на місце для того, щоб ліквідувати загоряння, проте місцеві мешканці встигли зробити кілька кадрів пожежі. На відео можна було почути звук польоту безпілотника.

Крім того, вночі повідомляли про те, що після візиту безпілотників фіксували пожежу в районі порту. Також місцеві жителі вказували, палав завод із виробництва метанолу – загалом вони вказували на щонайменше 5 потужних вибухах.

Розгорявся вогонь на місці влучання дуже активно – місцеві мешканці встигли зафіксувати кадри того, як саме починалася пожежа в Азові Ростовської області. За словами місцевих, влучання по резервуарах прийшлося на 02:30 ночі.


Вранці також показали свіжі кадри з місця пожежі в Азові Ростовської області після атаки БПЛА – високий та густий стовп диму розтягнувся небом. Станом на 5:30 зауважували, що вогонь не вдалося ліквідувати під ранок, тож пожежа на місці тривала тоді понад 2 години. Хоч пожежники прибули на місце практично одразу після влучання.

Раніше ми також писали, що кілька областей у РФ атакували дрони.

  • Вас також може зацікавити:

Було дві атаки: фото і нові подробиці удару по НПЗ у Новошахтинську

В Криму цілу ніч лунали вибухи: у росіян, ймовірно, менше на один С-400

У Саратовській області вибухнув газопровід, вирує пожежа. Відео