RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

БПЛА вночі атакували дві області РФ: вибухи лунали у Бєлгороді та Воронезькій області

В ніч на 25 червня в кількох областях Росії лунали вибухи. В Бєлгороді фіксували багато пошкоджень, є поранені. Російська ППО також працювала у Воронезькій області, де падіння уламків спричинили пожежу.

Матеріал підготував "Апостроф".

Російські Telegram-канали, посилаючись на представників місцевої влади, повідомляли, що в ніч на 25 червня під атаку потрапив Бєлгород – внаслідок атаки БПЛА поранення отримала одна росіянка, хоч пізніше згадували про ще одного пораненого. Місцевий губернатор вказав, що жінку із закритою черепно-мозковою травмою і переломом правої руки бригада швидкої доправила в лікарню.

Крім того, вибухи в місті спричинили пошкодження вікон в 4 квартирах 4 багатоквартирних будинках, в одному приватному будинку пошкоджено покрівлю та фасад, пошкоджено також фасади 2 комерційних об'єктів, 4 автомобілі та лінію газопостачання.

У Бєлгородському районі в селищі Сєвєрний в 3 квартирах багатоквартирного будинку вибило вікна.

Крім того, писали також про вибухи у Шебекіно Бєлгородської області. Губєрнатор повідомляв, що там, внаслідок прямого попадання, загорілася адміністративна будівля одного з підприємств. Будівля повністю згоріла. У двох багатоквартирних будинках пошкоджено скло, ще пошкодження фіксували в 6 приватних будинках: вибито вікна, пошкоджено покрівлі, фасади та паркани.

Ось такі звуки сьогодні вночі чули мешканці Бєлгорода.

Місцеві мешканці повідомляли про роботу російської ППО в Бєлгороді та Бєлгородському районі. А вранці росіяни нарахували 29 начебто збитих над Бєлгородською областю безпілотників, додають, що один з них нібито ліквідували над Воронезькою областю.

У Воронезькій області вночі також було гучно. Місцевий губернатор Гусєв писав, що частини безпілотника потрапили на територію одного з проммайданчиків. Під час падіння деякі фрагменти розірвалися, спричинивши загоряння. За попередньою інформацією, ніхто з росіян нібито не постраждав.

Читайте також, як дрони атакували чергову російську нафтобазу в Краснодарському краю.