RU  UA  EN

Понеділок, 8 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Світ

Новини

8 липня

7 липня

Всі новини

Партизани влаштували диверсію на залізниці, якою в РФ перевозили боєприпаси КНДР

Партизани "АТЕШ" здійснили успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі – пошкодили залізничне полотно, який росіяни здійснювали перевезення північнокорейських боєприпасів.

Про це йдеться у повідомленні в Telegram-каналі партизанського руху "АТЕШ".

Зауважується, що партизанам вдалося зупинити рух на залізниці, якою здійснювалося доставлення північнокорейських боєприпасів під Єкатеринбургом.

"Агентам "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів", – йдеться у повідомленні.

Додається, що медіа на місце не пропустили – інформація потрапила в мережу через пабліки. І лише після "отримання команди з обласного управління фсб" ремонтна бригада, як зауважує "АТЕШ", отримала дозвіл виїхати на місце і почати роботи.

"А ми ще раз хочемо нагадати, що залізниця вибухатиме ще частіше, поки нею возять боєприпаси", – підсумовують у Telegram-каналі.

Раніше ми також писали, як у Смоленську партизан "АТЕШ" влаштував диверсію – пошкодив зовнішню телекомунікаційну шафу вежі зв'язку, в результаті чого в регіоні значно ослаб зв’язок систем ППО РФ.