RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Світ

Новини

20 вересня

Всі новини

Вночі безпілотники атакувати кілька областей Росії та долетіли в окупований Крим

Вночі 15 липня безпілотники долетіли одразу в декілька областей Росії, а також завітали до тимчасово окупованого Криму, в Севастополі повідомляли про падіння уламків.

Матеріал підготував "Апостроф".

В Telegram-каналі губернатор Липецької області Ігор Артамонов писав про те, що безпілотник впав на територію електропідстанції у Становлянському МО. На місці падіння обійшлося без жертв. Роботу підстанції, за словами Артамонов, також не було порушено.

Крім того, фіксували БпЛА також у тимчасово окупованому Криму. Так званий "губернатор" Севастополя Развожаєв писав, що вночі у місті відбивали атаку дронів. Тоді попередньо повідомляли про начебто збитий безпілотник в районі мису Фіолент. Падіння уламків фіксували у районі Фіолента на території одного приватного будинку. Крім того, деякі пабліки зауважували, що під час нічної атаки в ТО Криму перекривали Керченський міст.

В Брянській області також літали безпілотники, проте місцевий губернатор заявив про відсутність руйнувань і постраждалих.

Так зване міністерство оборони РФ вказувало, що лише за ніч вдалося збити 22 безпілотники, з яких 15 БпЛА ліквідували у Брянській області, 1 - у Липецькій, а 6 - у тимчасово окупованому Криму.

Раніше "Апостроф" також писав, що у п'ятницю, 12 липня в тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області пролунали вибухи. "Приліт" міг статися в районі аеропорту.