RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Світ

Новини

19 вересня

Всі новини

У підвищенні Путіним виплат військовим побачили цікавий термін

В Росії вдвічі збільшили розмір одноразову федеральну виплату за укладення контракту на військову службу. Проте у цьому рішенні російського диктатора Володимира Путіна помітили цікавий нюанс.

Своїми спостереженнями в Telegram поділився блогер Роман Шрайк.

Він наголосив на тому, що російський диктатор володимир путін підняв розмір разової виплати за укладення контракту з міноборони РФ.

Шрайк пропонує звернути увагу на цікаву деталь: "Але я б звернув увагу, що підняття федеральної частини виплат чомусь не назавжди, а до 31 грудня. Чому так? Тому що".

У цьому повідомленні він також згадав своє припущення, яке блогер опублікував 13 липня. Там він зауважив, що вважає цілком робочою теорію, за якою російський диктатор "максимально вихлюпує військові зусилля 2024 року, бо розраховує, що 2025-го буде Трамп і заморожування за поточною лінією. З настанням якої можна буде перепочити і відновитися".

Тому, на його думку, і зростають виплати російським військовим за укладення контракту:

"Тому й зростають до небес суми за укладення контракту з міноборони РФ, тому й женуть усіх, кого можуть, у безперервні атаки. Адже, чим більше хапнути зараз, тим більше й залишиться потім".

В "Meduza" писали що господар Кремля вдвічі збільшив одноразову виплату за контракт із міноборони РФ - до 400 тисяч рублів. Проте її зможуть отримати лише ті росіяни, котрі з 1 серпня і до кінця року укладуть контракт на військову службу строком щонайменше на рік.

У тексті постанови також згадувалася рекомендація посадовим особам регіонів виплачувати ще 400 тисяч рублів за рахунок коштів самих суб'єктів.