RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Світ

Новини

19 вересня

Всі новини

Чому замість порятунку Курська Путін полетів до Баку: колишній спічрайтер глави Кремля назвав причину

Очільник Кремля Володимир Путін знайшов спосіб відвернути увагу росіян від подій у Курській області РФ, де Сили оборони України проводять військову операцію, поїхавши за кордон – до Азербайджану.

Про це сказав політолог і колишній спічрайтер Путіна (2008-2010) Аббас Галлямов в ефірі "І гримнув Грем".

За словами експерта, кремлівська пропаганда завдяки закордонному візиту Путіна отримала багато інформаційних приводів для відвернення уваги від курського прориву ЗСУ.

"Якщо ти будеш це накачувати, то прикуєш увагу до невигідної теми - того, що відбувається в Курську. Влада програє, віддала територію. Вони дуже зацікавлені в тому, щоб росіян це цікавило найменше. Нехай фіксуються на тому, що Путін до Азербайджану полетів”, - пояснив він.

Фото:

Як зазначив політолог, до виїзду глави Кремля в російському суспільстві починав назрівати протест через те, що та не хоче посилювати військове угруповання для оборони Курської області, що призвело б до питання про "цілі СВО" – зосередження російських окупаційних військ в Україні та війні за українські невеликі міста та села.

"Запит до влади "їх там ріжуть, рятуйте їх" посилюється, і це катастрофа для Путіна. Тому в жодному разі не можна приковувати увагу до цих подій (під Курском)", - зазначив Аббас Галлямов.

Раніше стало відомо, що очільник Кремля Володимир Путін фактично у розпал воєнних дій у Курській області відлетів до Азербайджану, щоб обговорити з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим енергетичні питання.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: