RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Світ

Новини

19 вересня

Всі новини

Через атаку БПЛА по складу БК у Воронезькій області евакуйовували два населених пункти

Вночі 28 серпня у Воронезькій області безпілотники атакували склад із боєприпасами противника. Місцева влада оголошувала про тимчасову евакуацію мешканців двох населених пунктів.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Місцевий губернатор Олександр Гусєв писав, що безпілотники долетіли до Россошанського району Воронезької області. Їх нібито вдалося знищити, а уламки, за його словами, спричинили загоряння поблизу вибухонебезпечних об'єктів.


І попри те, що, як вказує сам Гусєв, детонації не було, влада все ж оголошувала про тимчасову евакуацію жителів двох населених пунктів.

Після того, як ліквідували займання, місцевим дозволили повернутися. Писав Гусєв і про те, що в регіоні за ніч начебто вдалося ліквідувати 8 БпЛА.

Інший російський Teleram-канал зауважував, що БПЛА вдарили по складу з боєприпасами в селі Мала Меженка. Там, а також у селі Євстратівка проводили тимчасову евакуацію.

Раніше "Апостроф" також писав, що у ніч на 28 серпня дрони в черговий раз атакували нафтобазу "Атлас" Росрезерву в Кам'янському районі Ростовської області РФ.