RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Свист куль": у МЗС повідомили про загрозу терористичної атаки у Єгипті

Міністерство закордонних справ України попереджає громадян України, які проживають або тимчасово перебувають на території Єгипту, про загрозу теракту у цій країні.

"Екстремістське угруповання "HASAM" оприлюднило інформацію в мережі інтернет щодо запланованої на 19.00 24 травня ц.р. терористичної атаки під назвою "Свист куль". У повідомленні відсутні дані щодо конкретного місця запланованої акції.", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим, посольство України в Єгипті закликає громадян України, які перебувають в Єгипті проявляти підвищену увагу і обережність, а також по можливості уникати значного скупчення людей і місць розташування військових, поліцейських та державних установ.

Крім того, МЗС рекомендує українцям зберігати в доступних місцях паспортні документи, засоби і речі, які знадобляться у разі термінового залишення місця проживання.

"При потраплянні в надзвичайну ситуацію, виникненні загрози життю та здоров’ю громадянам України слід невідкладно звертатися до Посольства України в Єгипті", - додали у зовнішньополітичному відомстві.

Нагадаємо, 9 квітня сорок три особи загинули в результаті терактів в єгипетських містах Танта і Олександрія.