RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Журналісти розкрили деталі про загиблого в Сирії воїна Путіна і показали фото похорону

Стало відомо про загибель в Сирії 28-річного російського молодшого сержанта Андраніка Арустамяна, який загинув під час вибуху на КПП однієї з російських військових баз в Дейр-ез-Зорі.

Про це повідомляє ВВС.

Військовий загинув в середині жовтня. Це була вже друга відрядження солдата в Сирію. Вже 3 листопада тіло сержанта Арустамян було доставлено з Сирії в Москву, а на наступний день - в Тоцький. На похорон військовослужбовця прийшло все командування 21-ї бригади, у військовій їдальні в містечку влаштували поминки. Похорон відбувся з військовими почестями і традиційним залпом в повітря.

Підписуючи контракт перед другою відрядженням до Сирії, Андранік Арустамян хотів заробити не тільки на новий будинок, але і на лікування батька, який довго боровся з важкою онкологічним захворюванням. Після загибелі сина його стан різко погіршився, він перестав вставати з ліжка, майже перестав їсти і говорити. 12 грудня, коли в Медведков згадували Андраніка на 40-й день після загибелі, стан здоров'я його батька не дозволило кореспондентам з ним поговорити. 16 грудня Микола Арустамян помер.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про небезпечний план Асада і Путіна в Сирії.