RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Дубаї прогримів потужний вибух у порту: фото і відео

У середу, 7 липня, пізно ввечері в порту Джебель-Алі в Дубаї (Об'єднані Арабські Емірати) пролунав сильний вибух, імовірно, на території нафтосховища.

Про це повідомляє Al-Arabiya з посиланням на джерела.

Як пишуть в соцмережах, в сховище влучила ракета, котра не долетіла до Іраку. За іншою версією, вибух стався на комерційному судні.

Пожежа в порту

За словами очевидців і офіційних осіб, на борту корабля, що стоїть на якорі в порту Джебель-Алі на околиці Дубая, стався сильний вибух, в результаті чого по всьому місту затремтіли будівлі, повідомляє видання BNO news.

Вибух стався близько півночі, і його можна було побачити і почути по всьому місту, про що свідчать очевидці, котрі викладають відеоролики в соцмережах.

У заяві уряду Дубая йдеться: "Надійшло повідомлення про спалах контейнера на кораблі, що стоїть на якорі в порту Джебель-Алі. Команда цивільної оборони Дубая працює над гасінням пожежі".

На місце пригоди було відправлено велику кількість аварійних служб. Однак невідомо, чи поранений хтось.

Нагадаємо, увечері 4 серпня 2020 року в порту Бейрута (столиця Лівану) відбулися два потужні вибухи, викликані займанням 2750 тонн аміачної селітри. Вибухова хвиля величезної сили забрала життя понад 130 осіб, близько 5 тисяч жителів міста отримали поранення, сотні тисяч залишилися без житла.