RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Не може ходити, говорити та самостійно їсти: ХАМАС викрав в Ізраїлі дівчину-інваліда, фото

Бойовики ХАМАС під час вторгнення до Ізраїлю викрали та вивезли у невідомому напрямку 17-річну дівчину-інваліда Рут Перес.

Про це пише британський таблоїд Daily Mail.

За словами журналістів, Рут Перес зі своїм батьком безвісти зникли під час музичного фестивалю Nature Party, який проходив під час сухопутного вторгнення ХАМАС до Ізраїлю.

Читайте також: Керував "суботньою різаниною" в Ізраїлі: з'явилося відео про ліквідацію в Секторі Гази командира ХАМАС

Рут Перес страждає на м'язову дистрофію. 17-річна дівчина не може розмовляти та самостійно рухатися, а батькам доводилося годувати її через спеціальну трубку. Однак це не зупинило бойовиків ХАМАС, які викрали її разом із батьком та вивезли у невідомому напрямку.

На концерті Nature Party також мала бути сестра Рут Яміт. Але дівчина покинула локацію до вторгнення ХАМАС, оскільки батько пообіцяв доглянути за17-річною дівчиною.

"Я благаю ХАМАС дозволити моєму батькові подбати про неї, він єдиний, хто знає, що їй потрібно. Я вірю в Бога, і Бог завжди зі мною... І він зберігає життя моєму батькові та сестрі, так що допоможіть мені знайти їх" , – цитують журналісти публікації Яміт у соцмережах.

Влада Ізраїлю, коментуючи викрадення цивільних, запевнила, що найкращі розвідники країни цілодобово працюють над тим, щоб повернути до країни співвітчизників. Британський таблоїд також зазначає, що внаслідок нападу ісламістів на музичний фестиваль загинули щонайменше 260 людей.

Раніше ми розповідали, що армія Ізраїлю увійшла на територію Сектору Гази.

Вас може зацікавити:

Нагадує фільми про зомбі: як араби штурмують кордон з Ізраїлем

Нетаньягу показавши фото закатованих ХАМАС немовлят: стали відомі шокуючі деталі звірств бойовиків

Жертвами ХАМАСу в Ізраїлі стали громадяни понад 20 країн: трагічні подробиці