RU  UA

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Здоров'я

Новини

23 травня

22 травня

21 травня

20 травня

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

Всі новини

Календар магнітних бур у вересні 2021: коли будуть найнебезпечніші дні

У вересні очікуються досить сильні магнітні бурі, які здатні вплинути на здоров'я людини.

"Апостроф" розповідає про те, в які дні слід бути особливо обережними.

У перший місяць осені слід очікувати наступні магнітні бурі:

  • 2 вересня - в цей день вірогідні магнітні коливання середньої сили величиною в три бали. Вони можуть відбитися на людях, які мають проблеми з серцем. Особливо уважними потрібно бути гіпертонікам.
  • 3 вересня - в першій половині дня очікується потужна магнітна буря в чотири бали, а вже до вечора вона посилиться до п'яти. Особливо небезпечна така потужна буря для людей з хронічними та серцево-судинними захворюваннями. Метеозалежні люди повинні стежити за самопочуттям, що не перевантажуватися і більше відпочивати. У цей день можливі нудота, проблеми зі сном, апатія і головний біль.
  • 11 і 12 вересня прогнозують магнітні бурі середньої тяжкості. Їх пік очікується на ранок 12 вересня. Вам краще добре виспатися і більше відпочивати, тим більше - це вихідний день.
  • З 18 по 21 вересня очікуються сильні магнітні бурі (4-5 балів). Знову ж таки, вам краще більше відпочивати, не нервувати та бути вдома. Небезпечні такі бурі факторами, які викликають інфаркти та інсульти.

В інші ж дні ситуація буде спокійною.

Раніше "Апостроф" повідомляв, хто зі знаків Зодіаку у вересні буде щасливий в любові.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я
Теги: