RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Здоров'я

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

Всі новини

Pfizer приступила до випробувань таблеток від коронавірусу: як вони діють

Компанія Pfizer оголосила про нові випробування експериментальних таблеток від коронавірусу, які завадять йому розмножуватися.

Про це пише Reuters.

Новий препарат призначено для блокування активності ключового ферменту, необхідного для розмноження COVID-19.

Повідомляється, що "Молнупіравір" належить до противірусних препаратів, здатних вносити помилки в РНК вірусу, що в підсумку перешкоджає його розмноженню.

Раніше ми писали, що Україна закупила нову партію препарату "Тоцілізумаб" для лікування коронавірусної інфекції. 2 784 флаконів розподілять по регіонах для допомоги тим, хто важко переносить COVID-19.

Також є домовленості про постачання інноваційного противірусного препарату прямої дії, який призначають пацієнтам, які перебувають на амбулаторному лікуванні. Він допомагає уникнути ускладнень і госпіталізацій. Зараз препарат проходить останню стадію клінічних досліджень.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я