RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У МОЗ розповіли про "привілеї" для вакцинованих проти коронавірусу

Українці, які отримали лише одну дозу вакцини проти COVID-19, будуть мати привілеї тільки в "жовтій" зоні епідемічної небезпеки. Для того, щоб не дотримуватися обмеження в "червоній" - будуть потрібні два щеплення.

Про це заявив головний санітарний лікар України Ігор Кузін в ефірі ток-шоу "Право на владу" на каналі 1+1.

Він зазначив, що більша частина обмежень в "жовтій" і "червоній" зонах не застосовуватимуться до тих, хто прищепився проти коронавірусу.

"При цьому для "жовтого" рівня буде достатньо однієї дози вакцини, а для "червоного" буде потрібно повний курс щеплень", - додав чиновник.

Нагадаємо, в Україні вже з 13 вересня можуть встановити "жовтий" рівень карантину. Це пов'язано зі зростанням числа захворюваності на коронавірус і іншими супутніми процесами.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я