RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Здоров'я

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

Всі новини

Імунолог розповів, на кому лежить відповідальність за темпи вакцинації в Україні

Відповідальність за низькі темпи вакцинації лежить на самих українцях, які мають питати, в першу чергу, з себе.

Про це в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV розповів лікар-імунолог Борис Донськой.

"Не питайте мене. Насправді на людях. Люди вибирають собі уряд, президента, парламент і потім до них мають йти закиди, чому вони нам не організували так як британці. Ось британці вибирають свій парламент, і з них запитують. Ми теж маємо питати з себе. Чому люди з себе скидають відповідальність - не такий міністр, не такий президент - якщо вони самі його вибирали", - сказав Донськой, відповідаючи на питання про винних в низьких темпах вакцинації в Україні.

На його думку, всі повинні привчитися до того, що відповідальність - загальна. Тим більше, що зараз в пунктах щеплень повний асортимент різних препаратів на будь-який смак і колір. А люди чомусь не поспішають до цих пунктів, і мільйони пенсіонерів думають.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Українці, як стародавні християни, не підкоряться вакцинації - імунолог Борис Донськой

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я