RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Здоров'я

Новини

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Життя в "червоній" зоні: на вулиці вийшли протиковідні патрулі

У п'ятницю, 15 жовтня, Херсонська область офіційно перейшла в "червону" зону карантину. Дотримання нових правил на вулицях обласного центру контролюють "протиковідні патрулі".

Про це розповів в.о. заступника міського голови Роман Головня.

"З самого ранку ми моніторимо питання дотримання карантинних вимог - в Херсоні зараз працює 12 протиковідних патрулів. В цьому напрямку посилено працюють також правоохоронні органи", - сказав він.

Від також зазначив, що кількість громадського транспорту на вулицях Херсона така ж, як і в попередні дні.

Нагадаємо, в "червоній" зоні дозволяється робота банківських установ, АЗС, ветеринарних магазинів, аптек і продуктових магазинів.

У громадських місцях обов'язковими є носіння маски та дотримання дистанції в 1,5 м. У громадському транспорті можна перевозити пасажирів лише на сидячих місцях.

Обмеження стосуються роботи закладів громадського харчування, ТРЦ і інших розважальних закладів, кінотеатрів, театрів, навчальних закладів, непродовольчих ринків і магазинів, спортзалів, басейнів і фітнес-центрів, закладів культури та проведення масових заходів.

Водночас ці обмеження не застосовуються, якщо 100% співробітників і відвідувачів отримали дві дози щеплення проти коронавірусу і мають "зелений" сертифікат вакцинації.

Раніше ми писали, що Запорізька, Одеська, Донецька та Дніпропетровська області з понеділка, 18 жовтня, також переходять в "червону" зону карантину.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я