RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Здоров'я

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

Всі новини

Через дупу: доктор Комаровський, розповів, як "слуги" провалили кампанію з вакцинації

Народні депутати від політичної партії "Слуга народу" не використали можливість провести на виїзних зборах у Трускавці пропагандистську кампанію щодо найактуальнішої проблеми українців - вакцинації від коронавірусу.

Про це розповів в етері телеканалу "Україна 24" лікар і телеведучий Євген Комаровський.

"Все іноді робиться... Не хочеться про це в програмі говорити - через дупу. Коли "слуги" рвонули в Трускавець... у мене одразу виникла ця думка - ви збираєте людей, які, за великим рахунком, на піку публічності, які носяться по всіх ток-шоу, які спілкуються з купою людей. Що зараз хвилює людей найбільше? Звичайно ж, тема коронавірусу. Вона страшно актуальна, причому осінній спалах напевно переможе весняний за напруженістю. Особливих сумнівів уже немає. Людям, які знаходяться на вістрі інформаційного поля, треба як "Отче наш" знати, що таке добре, що таке погано, відповідати на ті самі запитання", - зазначив Комаровський.

За його словами потрібно було, щоб хтось із Офісу президента України або керівництва партії "Слуга народу" поцікавився у доктора що говорити про вакцинацію, які є з нею проблеми, які питання піднімати.

Телеведучий також додав, що президент України Володимир Зеленський пропонував йому спочатку посаду міністра охорони здоров'я, а потім - депутатський мандат "Слуги народу", однак він відмовив.

Нагадаємо, відомий український педіатр Євген Комаровський розповів, чи потрібно прищеплювати дітей проти коронавірусної інфекції.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я