RU  UA

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Здоров'я

Новини

27 травня

26 травня

25 травня

24 травня

23 травня

22 травня

21 травня

20 травня

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Реанімації ковід-лікарень у Чернівцях забиті на 100%: влада звернулася до городян

Реанімації лікарень Чернівців, де лікують хворих на COVID-19, вже завантажено на 100%. Найвищі показники у міській лікарні №4 та №3 – 100% та 93% відповідно.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної державної адміністрації на своїй сторінці у Facebook.

В неділю, 31 жовтня, у відомстві зазначили, що за минулу добу було госпіталізовано 169 осіб, а також зафіксовано 16 смертей. Такі високі показники фіксували раніше, але для суботи це дуже багато.

"Завантаженість у госпітальних базах щодня збільшується, тому маємо робити все, щоб уберегти себе та своїх рідних від недуги. Слід пам'ятати, що вакцинація та дотримання норм карантину рятують життя" , – заявив директор Департаменту охорони здоров'я Чернівецької ОДА Олег Чорний.

Раніше ми писали, що в Чернівецькій області значно посилили карантинні обмеження .

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я Тема: Здравоохранение