RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Здоров'я

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

Всі новини

Чи впливають ковід-вакцини на здатність народжувати: у ЮНІСЕФ розвіяли популярний міф

Міф про те, що COVID-вакцинація впливає на репродуктивну функцію, насправді не відповідає дійсності.

Про це в ефірі телеканалу "Дім" розповів керівник програм з питань охорони здоров'я, харчування та ВІЛ/СНІД ЮНІСЕФ в Україні Андрій Славуцький.

Медичний експерт зазначив, що вакцинація рекомендована навіть вагітним жінкам і в цьому плані вона є безпечною. Він підкреслив, що в суспільстві зустрічаються і просто абсурдні міфи, твердження яких не піддаються здоровому глузду - про нібито "чіпування" та "зомбування" людей при вакцинації від COVID.

ля України це відбиває якісь внутрішні процеси. Йдеться про недовіру до науково обґрунтованої інформації, спробу постійно шукати якісь подвійно-потрійні сенси. Існує нерозуміння, що таке науковий факт, а також нерозуміння того, що ми називаємо теорією ймовірності. Ймовірність тих самих побічних ефектів від вакцинації проти того, що людина може потрапити до реанімації, може померти, — ну це просто не можна порівнювати", - заявив Славуцький.

Раніше лікарі-імунологи дали поради з підготовки до вакцинації проти коронавірусу.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я Тема: Медицина