RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

Всі новини

Як перевірити наявність поблизу ковід-вакцин: МОЗ запустило чат-бот

В українців з'явилася можливість дізнатися точну кількість вакцин від COVID-19, які знаходяться в найближчому пункті щеплення.

Для цього громадянам потрібно скористатися послугами чат-боту в Telegram. Бот доступний за посиланням. Про це заявив на брифінгу міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, пише "Прямий".

За допомогою телеграм-бота українці зможуть побачити, скільки зараз є вакцин у конкретному пункті щеплення. За допомогою геолокації бот показуватиме пункти, які знаходяться поряд із людиною.

Також сервіс показує і вид вакцин.

База даних Telegram-бота оновлюється щодня. Вона ґрунтується на звітах, які пункти вакцинації передають до інформаційної системи MedData.

Міністр нагадав, що у переліку вказано вакцини, які закуплені коштом державного бюджету.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що тисячу гривень, яку пообіцяли українцям за вакцинацію, на руки готівкою не видаватимуть.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я