RU  UA  EN

Неділя, 22 грудня
  • НБУ:USD 41.55
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  41.55

"Інтеррибфлот" гарантує якість рибних консервів "Аквамарин"

новини компаній

Група компаній "Інтеррибфлот", до якої входить бренд рибних консервів "Аквамарин", під час широкомасштабної війни докладає максимум зусиль, щоб забезпечити споживачів натуральними та корисними рибними консервами. Під ТМ "Аквамарин" виготовляється широкий асортимент рибних консервів із додаванням олії, у томатному соусі, у власному соку. Для цього використовується як українська так і імпортна сировина. При цьому вся риба проходить ретельну перевірку на свіжість та відсутність забруднень. За словами співвласника "Інтеррибфлот" Андрія Чукліна, компанія випускає продукцію незмінно високій якості.

Готова продукція ТМ "Аквамарин" відповідає усім вимогам безпеки та якості. Рибні консерви виробляються на сучасному заводі "Південний", оснащеному новітнім обладнанням. Завод має 24-річний досвід виробництва консервів із риби та морепродуктів. На заводі діють три цехи: риборозробний, консервний з трьома виробничими лініями та цех з виробництва рибного борошна. Є власна котельня та артезіанські свердловини. На заводі впроваджено систему безпечності харчових продуктів (HACCP), що гарантує дотримання суворих гігієнічних норм на усіх етапах виробництва.

Як наголошує засновник "Інтеррибфлот" Григорій Луцай, у консервах ТМ "Аквамарин" немає жодних консервантів. Безпеку та тривалість зберігання забезпечує технологія стерилізації продукції за температури 115-120°С протягом 1-1,5 годин. При цьому в готових рибних консервах повністю зберігаються усі поживні речовини - білки, жири, мікроелементи та вітаміни групи В.

Користь консервів ТМ "Аквамарин" для здоров'я полягає у високому вмісті легкозасвоюваного білка, необхідного для росту і відновлення тканин організму. В середньому в рибі міститься 22% білка, а деякі її види за його вмістом перевершують навіть м'ясо. Рибний білок засвоюється організмом людини значно краще і повніше, ніж білок яловичини або свинини. Регулярне споживання риби замість м'яса сприяє здоровій роботі серцево-судинної системи і продовжує тривалість життя.

Також консерви містять цінні жирні кислоти Омега-3, необхідні для нормальної роботи серця, мозку, для підтримки імунітету та краси шкіри. Найбільш багаті на Омега-3 консерви з лосося, скумбрії, оселедця, сардин. Крім того, завдяки високотемпературній стерилізації кальцій із риб'ячих кісток стає м'яким і доступнішим для засвоєння. Це особливо корисно для людей похилого віку, для зміцнення кісткової тканини.

Загалом продукція ТМ "Аквамарин" дозволяє урізноманітнити раціон корисною їжею швидкого приготування. Це особливо актуально в умовах війни. Адже рибні консерви є стратегічно важливим харчовим продуктом тривалого зберігання, багатим на білки і поживні речовини. Тому Інтеррибфлот збільшила випуск рибних консервів, щоб забезпечити українців якісним харчуванням. Нині завод "Південний" завдяки модернізації виробництва випускає 3 млн банок консервів щомісяця. І незважаючи на складну ситуацію в країні, підприємство має потенціал до подальшого нарощування обсягів як для внутрішнього ринку, так і для експорту.

Виробник запевняє: уся оригінальна продукція ТМ "Аквамарин" проходить суворий контроль та повністю відповідає стандартам. Компанія закликає покупців бути уважними при виборі продукції, адже справжні консерви бренду можна відрізнити за фірмовим дизайном упаковки та за наявністю на кришці випуклого напису й гравірування.

Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter