RU  UA  EN

воскресенье, 28 апреля
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Общество

Помочь Вооружённым Силам Украины! Ссылка для переводов

Новости

28 апреля

Все новости

Смертельное ДТП с младенцем под Ровно: опубликовано видео с места

В сети опубликовано видео аварии на въезде в Ровно со стороны села Великий Житин, в которой погиб семимесячный ребенок.

Как сообщили в пресс-службе патрульной полиции, ДТП произошло на автомобильном кольце.

Напомним, что в результате столкновения легковушек BMW-520 I и ВАЗ 2106 погибла семимесячный пассажирка ВАЗ, а 19-летнюю мать ребенка с политравмой и переломом таза доставили в больницу.

Как видно на опубликованных кадрах, водитель, двигавшийся со стороны села, не пропустил ВАЗ, который уже был на кольце. В результате столкновения его перевернуло.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Загинуло семимісячне немовля На в'їзді у Рівне з боку Житина на кільці сталась ДТП. Про неї Суспільному повідомили очевидці. У поліції цей факт підтвердили та зазначили, що у цій автопригоді загинуло немовля. Як повідомила речниця управління патрульної поліції області Оксана Юрченко, за попередньою інформацією, кермувальник, що рухався із боку Великого Житина, не пропустив ВАЗівку, яка уже була на кільці. Внаслідок зіткнення ВАЗівку перевернуло. У ній, крім водія, було семимісячне немовля із матір'ю. Дитина загинула, матір медики ушпиталили. Пресофіцерка Головного управління Нацполіції Катерина Загурська уточнила, що сталась аварія близько 16:15. – За попередньою інформацією, внаслідок зіткнення легковиків «BMW-520 I» та «ВАЗ 2106» загинула семимісячна пасажирка «вазівки», а іншу 19-річну пасажирку із політравмою та переломом тазу доставили до лікарні. Її обстежують медики. На місці події працюють слідчі Головного управління Національної поліції та патрульні поліцейські. Усі обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються, – сказала речниця поліції Відео - @iurasidoruk #рівне #rivne

Публикация от Rivne 1283 (@rivne_1283)

Все обстоятельства дорожно-транспортного происшествия выясняются.

Как сообщал "Апостроф", ранее на объездной дороге вокруг города Дубно случилось ДТП с участием четырех автомобилей.