Лайм

Соліст "Ласкового мая" Юрій Шатунов помер у віці 48 років - що спричинило смерть

23 червня стало відомо про смерть Юрія Шатунова - соліста російського поп-гурту "Ласковый май". Новина з'явилася у російських ЗМІ, включаючи Telegram-канал Ксенії Собчак "Осторожно, новости".

"Помер співак Юрій Шатунов. Йому було 48 років. За нашими даними, співак помер у автомобілі швидкої допомоги, яка приїхала на виклик. Причина - обширний інфаркт", - йдеться у повідомленні.

Фото: Wikipedia

Гурт "Ласковый май" був створений у 1986 році продюсером Сергієм Кузнєцовим. Її солістом став Юрій Шатунов, який виконав такі хіти, як "Белые розы", "Седая ночь", "Детство", "Лето". Шатунов залишив гурт у 1991 році та розпочав сольну кар'єру. Після його виходу гурт розпався. 2009 року він відновив концертну діяльність.

Невідомо, у якому місті помер Юрій Шатунов, оскільки він тривалий час проживав у Німеччині з дружиною Світланою та дітьми Деннісом та Естеллою. У червні співак запланував концерти в Росії.

Раніше у віці 45 років помер П'єр Нарцис – виконавець пісні "Шоколадний заєць". Читайте, за що російський співак камерунського походження потрапив до бази "Миротворця".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше .

Новини партнерів

Читайте також

Була недостатня кількість пігулок: Злата Огнєвіч зізналася, що хотіла вчинити самогубство

Злата Огнєвіч хотіла покінчити з собою за допомогою транквілізаторів - співачка врятувалася, бо випила недостатню їх кількість

Роботи дуже багато: Ірина Кудашова висловилася про квартиру у Чернігові, зруйновану атакою РФ

Ірина Кудашова розповіла про зруйновану росіянами квартиру у Чернігові - акторка дивом врятувалася від ворожої атаки

Олег Скрипка зробив заяву про мобілізацію та відповів, чи готові його сини піти на фронт

Олег Скрипка заявив, що кожен має сам вирішувати, чи вступати до ЗСУ - артист пояснив, чому він не наважився на цей крок