RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Головне - не "спектися": яка погода буде в Києві у серпні

У серпні синоптики прогнозують мало дощів

У серпні синоптики прогнозують мало дощів Фото: Unsplash

Наближається останній місяць літа. Хто не встиг позасмагати на пляжах Києва у червні та липні, матиме час для цього у серпні, адже синоптики прогнозують багато сонця і літні температури протягом майже всього місяця. А от опадів у серпні буде небагато. Якою ж буде погода у столиці у серпні - дізнавався "Апостроф".

Перша половина серпня, за даними ресурсу Meteoprog, буде спекотною. До 16 серпня включно денна температура повітря триматиметься біля позначок +27+29 градусів. Опадів синоптики сервісу теж не передбачають: лише перемінна хмарність в окремі дні. Нічна температура триматиметься на позначці +17 градусів.

Друга половина серпня вже буде дещо прохолоднішою. Хмар буде більше, а середня денна температура знизиться до +23 градусів. Та це не холодно, а якраз комфортно. Нічна температура теж знизиться – до +13 градусів вище нуля. Суттєвих опадів метеосервіс не передбачає.

А от синоптики сервісу AccuWeather взагалі прогнозують киянам спекотний серпень. За їх даними, середня температура впродовж місяця буде коливатись у позначках +26+30.

11, 14 та 30 серпня синоптики метеоресурсу передбачають дощі з грозами.

Нічна температура повітря загалом буде триматись у межах +17+19 градусів вище нуля, але іноді опускатиметься до +11+13.

Читайте: Відпустка під час війни: де бюджетно та безпечно відпочити в Україні

Популярний серед українців сервіс Gismeteo прогнозує різноманіття. В перші три дні серпня очікується приємна прохолода до +22 та дощі з грозами. З 4 по 6 серпня знову очікується спека, яка спаде 7 серпня і відновиться за два дні – до +27 градусів.

З 12 серпня температура піде на спад, і буде більше дощів. Денна температура коливатиметься в діапазоні +18+22, а нічна вже коливатиметься в межах +13+16 градусів.

Натомість синоптики ресурсу Weahter.com прогнозують спеку на перші два тижні серпня. Денні температури будуть колихатися в межах +27+31, а нічні - від 16 до 20 градусів вище нуля.

Протягом найближчих двох тижнів опади очікуються 3 серпня (ранкова злива) і 4 серпня (вечірні грози).