Лайм

Бог вовчиць: Вінник показався без бороди і нарвався на компліменти

Співак показав фото нового образу

Популярний український виконавець, композитор, автор пісень і підкорювач жіночих сердець Олег Вінник зважився на невеликі зміни у зовнішності - співак збрив бороду.

Фото нового образу 45-річний артист оприлюднив на своїй сторінці в Instagram. На знімку співак позує в басейні на заході сонця. "З бородою чи без?", - поцікавився Винник у прихильниць.

Фанатки розійшлися в думках: одні радять знову відростити бороду, інші вважають, що без рослинності на обличчі співак виглядає молодше і миліше.

"Без! Такий милий, без бороди, ну прям, юнак! Навіщо вам додавати років?", "Звичайно без, як хлопчик!", "Легка неголеність по-любому", "І так і так хороший, але з бородою трохи краще"," З бородою, однозначно! Дуже стильно", "Без, справжній красень, бог вовчиць", "З бородою. Блін, я навіть не впізнала", "Однозначно з бородою. Борода вам додає мужності і брутальності, а без бороди ви просто милий", - пишуть прихильниці в коментарях під знімком.

  • Раніше відомий український хореограф, суддя нового сезону проекту "Танці з зірками" Влад Яма постав перед шанувальниками в несподіваному образі. На сторінці танцюриста в Instagram з'явилося фото, на якому він зображений з довгим волоссям і строкатому вбранні.
  • Популярний український артист Сергій Бабкін перед пологами своєї дружини Сніжани зважився на кардинальні зміни в зовнішності.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами