Лайм

Що з'їсти, щоб схуднути: 10 корисних продуктів, від яких не поправляються

Кращий спосіб схуднути - правильне харчування

Питання приведення фігури в порядок без шкоди для здоров'я хвилює багатьох дівчат. А як відомо, запорука успішного і здорового схуднення - в правильному харчуванні.

Для того, щоб тримати себе в формі постійно, дієтичне харчування має стати нормою життя. При вживанні правильних продуктів ваша вага завжди буде в нормі, а організм поповниться вітамінами і корисними мікроелементами. The Lime розповість про 10 корисних продуктів, які є найбільш низькокалорійними і що слід їсти, щоб не поправлятися.

Гречка

Гречана крупа є однією з найбільш корисних. Вона нормалізує травну систему і очищає кишечник подібно щітці. Продукт підходить для дієтичного харчування, так як він містить рослинний білок (метіонін, амінокислоти лізин), повільні вуглеводи, вітаміни (В і Е), безліч інших корисних речовин.

Цитрусові

Грейпфрути, апельсини, мандарини та інші цитрусові здатні ефективно спалювати жир. Апельсини і мандарини багаті вітаміном С, який позитивно впливає на еластичність шкіри. А грейпфрут знижує рівень глюкози в крові, зміцнює імунітет, виводить токсини з організму, а також прискорює процес метаболізму.

Ламінарія, або "морська капуста"

Цей дієтичний продукт містить в собі величезну кількість йоду, який покращує функцію щитовидної залози. Ламінарія допомагає підтримувати нормальний рівень гормонів в організмі, тим самим запобігаючи набір ваги.

Баклажани

Баклажани, або як в народі їх ще називають "синенькі", містять дуже мало калорій. Тому можете сміливо вживати їх в їжу і не боятися за свою фігуру.

Кабачки

Цей овоч містить в собі багато клітковини і рідини, тому, якщо вживати його в їжу, то можна нормалізувати водно-сольовий баланс в організмі - а це важливий фактор в процесі схуднення.

Кавун

Кавун - справжнє джерело легко засвоюваних речовин, до того ж в ньому міститься велика кількість води - 90%! Тому за допомогою цієї ягоди можна очистити організм від шкідливих шлаків і токсинів і при цьому не поправлятися.

Чорна смородина

Спалити жир в проблемних місцях допоможе смородина. Крім того, ця ягода містить багато вітаміну С, вітаміну А, вітаміну Р, які прискорюють обмін речовин, підвищують імунітет і позитивно впливають на судини.

Брокколі

Це справжнє джерело різних вітамінів і мінералів. Брокколі містить мінімум калорій, що допоможе швидко привести фігуру в порядок. До того ж цей продукт готовий боротися не тільки із зайвими кілограмами, а й з деякими хворобами. Наприклад, лікарі рекомендують вживати брокколі людям з серцевою недостатністю, при розладах нервової системи, запорах і інтоксикації.

Листовий салат

Зелень багата вітамінами, мінералами, клітковиною і фітонутрієнтами. Вона прекрасно зміцнює імунітет і покращує обмін речовин.

Жирна риба

Жирна риба (кижуч, палтус) є джерелом омега-3 жирних кислот, які дуже корисні для травлення. Також риб'ячий жир прекрасно насичує організм.

  • Також читайте на The Lime про білкову дієту. Суть її полягає в тому, щоб вживати в їжу якомога більше білкових продуктів, а жири і вуглеводи виключити зі свого раціону.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта