Лайм

Як позбутися від зморшок навколо очей: 5 простих методів без ін'єкцій

Як зберегти молодість шкіри

З віком у всіх нас з'являються мімічні зморшки. Найбільш яскраво виражені вони зазвичай в куточках очей, на лобі і біля губ. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як допомогти шкірі залишатися молодою і здоровою без пластики і уколів краси.

Фото: pixabay.com

Зволоження

Дуже важливо зволожувати шкіру як зсередини, так і зовні. Для внутрішнього водного балансу потрібно обов'язково пити мінімум 4-5 великих склянок води на день. Також потрібно очищати і зволожувати шкіру двічі на день - вранці після сну і ввечері. Для зволоження слід використовувати спеціальний денний і нічний крем, що підходить для вашого типу шкіри.

Фото: pixabay.com

Фото: pixabay.com

Вітаміни та добавки

Величезну роль в красі шкіри грають вітамінні комплекси, колаген, кальцій, магній, цинк. Намагайтеся їсти фрукти і овочі, також можна включити в свій раціон різні добавки в саше або таблетках. Але перед цим потрібно обов'язково проконсультуватися з лікарем.

Фото: pixabay.com

Патчі

Патчі останнім часом стали особливо популярними. І це не дивно, адже вони прекрасно борються зі зморшками, знімають втому, покращують колір шкіри і так далі. Патчі можуть бути як покупними, так і саморобними.

Найпростіший рецепт: заваріть ромашку в невеликій ємності, дайте їй настоятися і охолонути, розріжте навпіл і занурте в відвар ватні диски. Візьміть чисту і суху баночку з кришкою, перекладіть в неї патчі, закрийте і приберіть в холодильник. Зберігати такі патчі можна не довше 3-4 днів, тому не заготовлюйте занадто багато.

Фото: secretshop.ua

Крем

Як вже було сказано в першому пункті, шкіру потрібно обов'язково зволожувати двічі в день. Але звичайний крем для обличчя не підходить для ніжної шкіри навколо очей. Використовуйте спеціальні креми і наносите їх подушечками безіменних пальців, щоб не терти і не розтягувати шкіру.

Фото: pixabay.com

Здоровий спосіб життя

Для краси і молодості шкіри дуже важливо правильно харчуватися, рухатися, висипатися і не зловживати різними шкідливими речовинами. Нікотин, алкоголь, кофеїн - найлютіші вороги краси. І тому їх слід виключити або хоча б максимально обмежити в першу чергу. Також для пружності шкіри дуже важливий здоровий сон. Намагайтеся спати не менше 7 годин на добу.

Фото: pixabay.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима