Лайм

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

До теплого сезону залишається все менше днів

Якщо ви вже в пошуках актуальних ідей манікюру на весну 2024, і вже встигли ознайомитись з головними трендами року, тепер прочитайте про варіанти, які ідеально підійдуть для теплої весняної пори. Про 6 безпрограшних трендів - читайте далі на сторінці.

Читайте також: Блакитний манікюр – один з головних трендів 2024 року: добірка дуже гарних нігтів.

Ніжно-рожевий

"Цей рік присвячений саме таким відтінкам, і дана тенденція буде продовжуватися в цьому і наступному році в усіх сферах краси та моди, - говорить експертка Хубер Мілле. - Цей відтінок ідеально поєднує в собі вишуканість, елегантність та грацію. Щоб створити подібний образ, необхідно всього лише обрати ніжний тон, який нагадуватиме приємний молочно-рожевий колір. Він ідеально підійде для весняних та літніх місяців, а також відмінно виглядає на будь-якій формі та довжині".

Фото: instagram.com/harrietwestmoreland

Хром

Це ще один хіт, який не залишить модниць байдужими. Хромовані нігті лідирують протягом останніх кількох років, і така тенденція збережеться і в цьому сезоні, говорить спеціалістка. Дане покриття чудове тим, що воно є доволі універсальним і підходить для нігтів будь-якої довжини та форми.

Фото: instagram.com/harrietwestmoreland

Молочно-білий

Якщо вам хочеться трішки світліших відтінків, аніж класичний нюд, придивіться до цього варіанту. Він ідеально підійде для тих, хто віддає перевагу світлим відтінкам як в манікюрі, так і в гардеробі. Зручно і те, що цей тон гармонійно поєднається із усіма вашими речами.

Фото: instagram.com/paintedbyjools

Читайте на тему: Який манікюр зробити на День закоханих: ідеї модного нейл-арту з сердечками.

Небесно-блакитний

Наступний тренд, який підкорить вас цієї весни. Такий відтінок буде популярним у багатьох сферах краси, і манікюр - не виключення. Тому якщо хочете не відставати від трендів і впевнено слідувати за ними, візьміть собі на замітку цю ідею.

Фото: instagram.com/buffcs

Пастельний персиковий

Цей колір Pantone оголосив одним із головних у цьому році. Тонкий теплий відтінок переносить в літню атмосферу, дозволяє поекспериментувати з дизайнами та поєднаннями на нігтях. Наприклад, зробити місячний манікюр навпаки, як показано на одному зі знімків нижче, або ж обрати покриття в один тон.

Фото: instagram.com/rochellehumes

Читайте на нашому сайті: Ефект оптичної ілюзії: стилістка підказала модні прийоми, які допоможуть виглядати стрункіше.

Насичений червоний

Це – класика, яка переходить із сезону в сезон, злегка змінюючи відтінки. Цієї весни оберіть насичений червоний, який підкреслить ваші ручки, дозволить почуватися справді неперевершеною та впевненою. Додайте кілька лаконічних аксесуарів - і отримаєте стильний сучасний образ, який не залишиться поза увагою.

Фото: instagram.com/raelondonnails

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами