Лайм

На "Танцях з зірками" розкрили перші імена суддів нового сезону

Навколо 7 сезону довго ходили різні чутки

Шанувальники телевізійного проекту "Танці з зірками" не перестають гадати, кого ж вони побачать в новому сезоні, який очікується на каналі "1+1" вже у вересні цього року.

Навколо 7 сезону довго ходили різні чутки: подейкували, на проекті варто чекати Наталю Могилевську і Олю Фреймут, проте все це лише здогадки. А поки імена учасників залишаються в таємниці, організатори шоу назвали перші імена членів журі.

Трійка суддів дійсно буде оновленою, хоча і не так кардинально, як очікувалося. До неї, як і раніше увійдуть хореограф Влад Яма та балерина Катерина Кухар, пише "КП в Україні". При цьому організатори обіцяють нового третього члена журі, яким стане певна людина "зі світовим ім'ям" і неймовірним досвідом в танцях. Коли буде названо ім'я третього члена журі - поки невідомо.

Влад Яма вже встиг розповісти журналістам, чого варто чекати від нього в новому сезоні. Хореограф має намір розкрити глядачам більше правди, а учасникам шоу - дати більше об'єктивних оцінок. У свою чергу, Катерина Кухар зазначила, що вона, як і раніше, буде об'єктивною, і все буде залежати виключно від учасників.

Нагадаємо, переможцями 6 сезону шоу "Танці з зірками", який пройшов в серпні-вересні 2018 року, стали комік Ігор Ласточкин і його партнерка Ілона Гвоздьова.

  • У ніч на 8 липня в ефірі каналу "1+1" відбувся суперфінал вокального проекту "Голос. Діти-5", переможцем якого став учасник з Грузії Олександр Зазарашвілі (команда гурту "Время и Стекло"). Кращого вокаліста сезону глядачі традиційно обирали в прямому ефірі шляхом смс-голосування та дзвінків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами