Лайм

На "алеї зірок" в Києві увічнили ім'я Кузьми Скрябіна: фото

Сьогодні киян і гостей столиці радує 31 зірка

На київській "Площі зірок" у ТРЦ "Гулівер" продовжують відкривати зірки відомим українцям. Днями алея поповнилася ще двома табличками: пам'яті легендарного музиканта Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка) і в честь гурту "Друга ріка".

Як повідомляє "Урядовий кур'єр", на відкритті зірки була присутня вдова Кузьми, засновниця Фонду ім. Кузьми Скрябіна Світлана Бабійчук та його дочка.

"Не я повинна тут стояти і не я повинна сказати ці слова. Завжди, коли закінчувався концерт, Андрій казав "дякую, люди". Дякую, Андрійку, за те, що ти в наших серцях і душах. Дякуємо тобі за те, що ти нам дав надію і віру, і кожному дав право бути таким, як ти, і щоб кожен мав право на помилки. І був справжнім патріотом своєї країни. Робімо світ кращим, бережімо рідних і пам’ятаймо: коли ми підемо звідси, життя триватиме далі й залишиться тільки те, що ми тут залишимо. Дякую вам, люди, дякую за підтримку", - сказала Світлана під час відкриття.

Нагадаємо, Андрій Кузьменко загинув в ДТП 2 лютого 2015 року. Автомобіль, за кермом якого знаходився музикант, зіткнувся з молоковозом. Кузьма помер на місці.

Гурт "Друга ріка" не очікувала, що в їх честь в Києві з'явиться зірка.

"Площа зірок" з'явилася в Києві ще в 2015 році. Сьогодні киян і гостей столиці радує 31 зірка. На алеї можна побачити таблички співачки Ніни Матвієнко, акторів Володимира Горянського, Богдана Ступки, Ади Роговцевої, гурта "СКАЙ" та інших представників сфер театру, кіно, музики і спорту.

  • 24 травня на "Площі зірок" з'явилася табличка на честь українського артиста MONATIK'а. Про це артист розповів на особистій сторінці в Instagram, закликавши прихильників поповнювати українську "алею зірок" новими іменами.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами