Лайм

Жінка народила близнюків з різницею в 10 років. Ніякої магії, тільки наука

До вибору імені для другого малюка батьки підійшли з гумором

Мешканка китайської провінції Хубей народила близнюків. І не було б у цій новині нічого незвичайного, якби не десять років різниці між народженням першого та другого малюка.

Як пише Daily Mail, з різницею в 10 років хлопчики народили навіть з однаковою вагою. І це не магія, це - сучасна наука.

Китаянка на ім'я Ван кілька років поспіль намагалася завагітніти, але безуспішно. У 2009 році вона вирішила вдатися до ЕКЗ (екстракорпорального запліднення) і звернулася до клініки. Процедура виявилася успішною, і вже в 2010-му Ван народила здорового хлопчика, якого назвали Лу Лу.

Йшли роки, і з часом маленький Лу Лу попросив у батьків народити йому брата або сестру. Тоді вже 41-річна Ван знову звернулася до тієї ж клініки. Всі ці роки там зберігалися ембріони з минулої процедури, і найжиттєздатнішим серед них виявився генетично ідентичний першому. Тобто це означало, що жінка народить близнюка.

Поповнення в родині Ван сталося 16 червня, в цьому ж місяці Лу Лу виповниться 10 років, і тепер у нього є брат, про якого він так мріяв. Примітно, що новонароджений важить стільки ж, скільки при появі на світ важив Лу Лу - трохи більше 3 кілограмів.

Усвідомлюючи унікальність своєї історії, до вибору імені батьки підійшли з гумором і назвали другого хлопчика Тонг Тонг, що в перекладі з китайської означає "Той самий".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами