Лайм

Сергій Притула йде в мери Києва: 5 головних тез ведучого на форумі партії "Голос"

Про що говорив Притула на форумі партії в Києві

Шоумен і телеведучий Сергій Притула має намір балотуватися на посаду київського міського голови від партії "Голос". Про це він заявив 11 серпня під час форуму політсили. Пізніше відео свого виступу Притула опублікував на офіційній сторінці у Facebook. theLime зібрав 5 головних тез кандидата.

Сергій Притула Фото: Facebook / Сергій Притула - офіційна сторінка

"Ви знаєте мене як успішного телеведучого. Як волонтера, якому люди довірили десятки мільйонів гривень для допомоги українській армії. Ви знаєте мене як людину, якій не все одно, що відбувається в Україні. Як людину, яка завжди мала свою позицію, і я ніколи не боявся озвучувати її вголос".

"Мені не байдуже, що відбувається в Києві, тому що я тут живу. І не просто живу, а створив сім'ю, виховую дітей, працюю та сплачую податки. Київ - мій дім. І мені вкрай важливо відчувати тут затишок і безпеку. Для мене не байдужі чиста вулиця, чистий під'їзд або чисте повітря. Мені не байдуже, з яким настроєм мої діти вирушають зранку до школи чи садочку, і з яким повертаються додому. Мені не байдуже, чи не сиплеться на голову штукатурка зі стелі в тій лікарні, яку відвідують мої рідні".

"Як будь-яка нормальна людина, я хочу бачити кращий Київ - чистий, безпечний, інклюзивний, не загазований і незахаращений. Я хочу бачити Київ, в якому люди не старіють у заторах. Київ, у якому не нарікають на якість питної води. І Київ може таким бути".

"Я живу в столиці України - у місті з другим після державного бюджетом, який щороку освоюється не просто бездарно, а не побоюся цього слова - злочинно. Тільки в Києві можуть виділятися мільярди на будівництво метро, але за шість років так і не з'являється жодної станції [...] Коли я чую, як хтось говорить, що київська влада щось все ж таки робить для киян (і нам кивають в сторону парку "Наталка" і скляного моста), я питаю тільки одне - вам не здається, що за такі гроші можна було б робити більше? Кратно більше, було б бажання".

"Я розумію, що єдина можливість змінити тут щось на краще - це взяти особисту відповідальність за ці зміни".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами