Лайм

На зйомках реаліті "Супер Топ-модель по-українськи" мало не задихнулася учасниця

Прем'єра могла закінчитися інакше

Модель Настя Панова, учасниця проекту "Супер Топ-модель по-українськи", так захопилася фотосесією, що ледь не задихнулася. Дівчина втратила свідомість просто на очах у знімальної команди.

У першому випуску нового сезону, який пройшов на Новому каналі 16 жовтня, учасниць реаліті-шоу чекало непросте випробування - фотосесія "Циферблат". Дівчатам потрібно було піднятися на конструкцію і зобразити тілом стрілки годинника. При цьому показати не просто будь-які цифри, а вказати на свій сезон і тиждень, на якому вони покинули проект.

Настя Панова на червоній доріжці СТМПУ Фото: Новий канал

Щоб впоратися із завданням, моделі вигадували різноманітні пози - робили шпагат у повітрі, підтягувалися на руках, повисали вниз головою. Коли ж черга дійшла до Насті Панової, дівчина зобразила таку складну позу, що мало не задихнулася.

"У першу чергу під час цього випробування я долала саму себе, - згадала модель в бесіді з Новим каналом. - Коли висіла вниз головою, зрозуміла, що мені не вистачає повітря, і я просто перестаю дихати. Дивилася в камеру, затримувала дихання, після чого мене почало нудити і закрутилася голова. А що було потім, просто не пам'ятаю - втратила свідомість і ледве отямилася".

Модель на випробуванні СТМПУ Фото: Новий канал

Суперниці не повірили, що Панова зомліла. Але дівчину це не дуже й хвилювало, адже вона отримала похвалу від експертів проекту - Сергія Нікітюка та Соні Плакидюк.

"Коли експерти мене похвалили і сказали, що у мене найкращі кадри, я зрозуміла, що зусилля не були марними. Це найкрутіше випробування!" - пораділа пізніше дівчина.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами