Лайм

Михайло Поплавський випустив кліп в стилі голлівудських мюзиклів 20-их років

Артист презентував стильний кліп на хіт "Пріреченій на любов" і анонсував новий проект

Яскравий рімейк на свій хіт "Приречений на любов" презентував Михайло Поплавський в Київському університеті культури.

Відео створено з використанням 3D віртуальної реальності, LED cube, Unreal Engine - такі технології застосовують світові зірки Мадонна і Кетті Перрі. В Україні Михайло Поплавський в цьому виявився першим.

"Ми йдемо далі - провокуємо український шоу-бізнес", - звернувся він до гостей.

Режисери кліпу - випускники Університету культури: режисер-постановник, сценарист, кліпмейкер Катя Царик та Євген Тимохін. Оператором-постановником виступив випускник КНУКіМ Юрій Король. Кліп вирішили зробити в стилістиці мюзиклів Голлівуду 20-их років. Для зйомок знайшли рідкісний червоний ретро-автомобіль кабріолет Chevrolet Impala.

Костюми, декорації з абревіатурою "POPLAVSKY", танець солістки в бокалі в стилі Діти фон Tіз, балет і бек-вокал зробили своє: кліп вийшов епатажним, стильним і вишуканим.

"В основі кліпу Гетсбі стиль 20-их років, це класика, на якій побудовано всі кабаре. Пісня "Приречений на любов" мене відкинула в той час, і захотілося створити таку атмосферу: відкриті машини, кабріолети, бурлеск", - розповідає Катя Царик.

На думку кліпмейкера, динамічна і драйвова стилістика підійшла Михайлу Михайловичу. А у Михайла Поплавського до режисерів було тільки одне прохання - що відео має бути у форматі концертного кліпу.

Сам артист говорить, що він дає те, чого так не вистачає в наш час, а саме – позитив.

"Зараз під час економічної кризи, коронавірусу, люди знаходяться в стресі і депресії. Ми повинні бути оптимістами і заряджати українців енергією і хорошими роботами. Кліп "Приречений на любов" ми хотіли наповнити радістю і позитивною енергетикою. Він надихає, піднімає настрій і допомагає дивитися з оптимізмом у майбутнє. Бажаю, щоб всі українці були "приречені на любов", - зазначив Михайло Поплавський.

Він повідомив, що готує проект "Українська пісня року" з Олегом Винником, який збираються представити 29 квітня.

"Як українець до восьмого коліна хочу, щоб українська пісня, українська мова, українська душа - були вічні як небо і сонце. Нам вдалося прибрати з ефіру "Пісню року", всі ті російські "Шарманки". Українська пісня повинна зайняти стверджувальне місце в телеефірі України"- сказав Михайло Поплавський.

Привітати артиста з новою роботою приїхали зіркові гості - Віталій Козловський, Катерина Бужинська, Анна Свіридова, Володимир Бебешко, Наталя Валевська, Дмитро Коляденко, Міла Нітіч, популярні блогери. Після перегляду кліпу артисти поділилися враженнями.

"Ми з вами працюємо більше 20 років - звернувся до Поплавського Володимир Бебешко - Багато моїх знайомих ловлять рибу, грають в доміно, ведуть спокійний спосіб життя. А Михайло Михайлович - просто невгамовний".

"Це модно, це стильно. Ця композиція несе позитив, радість, круту енергетику. У кліпі є харизма Поплавського, його доброта, любов до людей і до України. Михайло Михайлович - молодий, красивий, енергійний подарував нам гарний настрій. Тому що, зараз, в епідемію дуже хочеться радості та позитиву. І я йому за це дуже вдячна", - сказала Катерина Бужинська.

"Це ж треба стільки років мати стійкість, щоб кожен раз нас дивувати. Я здивований. Поплавський крутий і кліп крутий!" - зазначив Віталій Козловський.

"Я, як програмний директор однієї з радіостанцій, хочу подякувати Михайлу Поплавському за те, що завдяки йому нам вдається справлятися з квотами. Він рятує не тільки шоу-бізнес, а й радіобізнес. Дякуємо за хороші хіти, люди їх люблять", - сказала Анна Свіридова.

"У мене до Михайла Поплавського любов з 2003 року, сподіваюся, що у нього до мене теж. Я справно ходила на пари в університет культури, авансом тут нічого не дають, не дивлячись на те, що я вже була лауреатом багатьох фестивалів. Мене багато чому навчили. У житті хочеться радості. Михайло Михайлович цю радість сьогодні дав. Так що, всі ми приречені на любов однозначно! Хочеться з цим девізом йти по життю", - говорить Наталя Валевська.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії Тема: Культура
Теги:

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами