Лайм

Енергетичні вампіри: 3 знаки Зодіаку, які не залишать вам сил

Як їх розпізнати?

У кожного в житті бувають відчуття, що після спілкування з тією або іншою людиною відчуваєш себе знесиленим і вичавленим. І мова йде не про сварку, коли людина розлютилася або ви не знайшли компромісу, а про 5-хвилинну розмову при випадковій зустрічі. В цьому випадку ви мали справу з енергетичним вампіром. theLime вирішив розповісти вам, хто із знаків зодіаку найбільш схильний підживлюватися чужою енергією.

Скорпіон (24.10-22.11)

Найсильнішим енергетичним вампіром по знаку зодіаку вважається Скорпіон, пише nur.kz . Він вміє майстерно маніпулювати іншими людьми, причому це стосується навіть рідних і близьких. Також представники цього знака ніколи не визнають своєї провини і часто виходять сухими з води.

Скорпіон-енергетичний вампір може безперешкодно втертися в довіру людини, дізнатися всі її больові точки, а потім "натискаючи" на них, перетворити її на маріонетку. Крім того, такі люди часто провокують співрозмовника на емоції, крики, і в наслідку це призводить до конфліктів та навіть взаємних погроз.

Фото: pixabay.com

Риби (19.02-20.03)

Риби-енергетичні вампіри з легкістю маніпулюють людьми, граючи роль жертви. Часто представники цього знака відчувають величезну жалість до себе, а також перекладають відповідальність за це на інших людей - партнерів, родичів, друзів.

Також Риби - це часто токсичні люди. Вони майстерно плетуть інтриги і розносять плітки в колективі, а вдома провокують сварки, домагаючись таким чином від інших людей уваги і емоцій. Адже негативна увага - це теж увага. Підживлюючись цією енергією, Риби відчувають себе чудово на відміну від всіх навколо.

До слова, енергетичним вампірам властиво йти на крайнощі - навіть після найменшої сварки вони можуть розірвати багаторічні відносини.

Фото: pixabay.com

Рак (22.06-22.07)

Рак вважається найбільш песимістично налаштованим знаком зодіакального кола. Часто люди, народжені під цим знаком, впадають у відчай, дратуються через найменші дрібниці та доставляють близьким багато негативних емоцій. Навіть якщо це незначна помилка в побуті, Раки роздмухують це до масштабів вселенської катастрофи, отруюючи життя всім навколо.

Часто вони скаржаться і звинувачують всіх навколо у власних невдачах. Будь-яке неточне слово - і ви можете потрапити в немилість до Раків.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми