Лайм

"Дуже дивні справи" 3 сезон: головне про гучний проект Netflix

Третій сезон серіалу вийшов 4 липня

4 липня Netflix випустив третій сезон популярного серіалу "Дуже дивні справи" (Stranger Things). Обговорення навколо повернення на екрани одного з найуспішніших фантастичних проектів останніх років не вщухають досі.

Наприклад, нещодавно стало відомо, що одну з ролей в картині зіграв українець Алек Утгофф. Тепер актор - зірка соцмереж. Його лайкають десятки тисяч інстаграмерів.

Що відомо про серіал "Дуже дивні справи"

"Дуже дивні справи" - американський серіал в жанрі псевдонаукової фантастики, наповнені посиланнями на хоррор 80-х років. За сюжетом в один з днів загадково зникає підліток на ім'я Уїлл і з тих пір життя містечка кардинально змінюється. Поліція починає розслідування цієї справи, однак зачіпок так і не знаходить.

Друзі хлопчика починають власне розслідування, як раптом дізнаються, що Уїлл заточений в паралельному світі. Крім того, вони знайомляться із загадковою дівчинкою з надздібностями по імені Одинадцять. Вона абсолютно не пристосована до життя і зовсім не орієнтується в тому, що відбувається навколо. Але зате вона знає про зниклого хлопчика, якого шукають друзі, шериф і мама.

До речі, маму Уілла грає Вайнона Райдер, яка відома за фільмами "Едвард Руки-ножиці", "Дракула Брема Стокера" та іншим.

Третій сезон серіалу "Дуже дивні справи"

Третій сезон, як і очікувалося, продовжив всі розпочаті раніше сюжетні лінії, правда, герої виросли і разом з ними і їхні проблеми. Тепер вони турбуються не тільки про монстрів, а й відчувають переживання від першого кохання.

У третьому сезоні до акторського складу приєдналася дочка голлівудських акторів Уми Турман і Ітана Хоука - Майя Турман-Хоук. Вона зіграла дівчину на ім'я Робін, якій набридло буденне життя. Виявляється, іноді в містечку трапляються події, які не дають нудьгувати, і вона незабаром переконається в цьому особисто.

Всі актори серіалу "Дуже дивні справи 3": Вайнона Райдер, Девід Харбор, Фінн Вулфхард, Міллі Боббі Браун, Гейтен Матараццо, Калеб Маклафлін, Наталія Дайер, Чарлі Хітон, Кара Буоно, Меттью Модайн, Ной Шнапп, Джо Кірі, Седі Сінк, Дакр Монтгомері.

Назви серій "Дуже дивні справи 3"

1. "Сюзі, прийом?" (Suzie, Do You Copy?);
2. "Тусовщики з супермаркету" (The Mall Rats);
3. "Справа про зниклого рятувальника" (The Case of the Missing Lifeguard);
4. "Тест сауною" (The Sauna Test);
5. "Джерело" (The Source);
6. "День народження" (The Birthday);
7. "Укус" (The Bite);
8. "Битва за торговий центр Starcourt" (The Battle of Starcourt).

  • Уважні шанувальники серіалу "Гра престолів" знайшли пояснення дивної сцені з вбивством Короля Ночі Арьей Старк, яка раніше викликала безліч суперечок і критики. І, схоже, автори саги подивилися її в індійському кіно.
  • Дивіться також на The Lime, хто з акторів "Ігри престолів" засвітився в серіалі "Чорнобиль" : ви напевно дізналися не всіх.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї