Лайм

У Росії знімуть комедію про Україну з двійником Зеленського з місцевого автосервісу

Яких-небудь подробиць про фільм, його авторів чи сюжет поки немає

У Росії нібито мають намір зняти комедію про Україну, в якій з'явиться і новообраний президент Володимир Зеленський. На роль гаранта продюсери розглядають колишнього працівника одного з автосервісів Москви Уміда Ісабоєва. Нещодавно фотографії та зовнішність чоловіка активно обговорювалися у соцмережах.

Про це сам Ісабоев розповів в бесіді з телеграм-каналом Mash. При цьому ні подробиць сценарію, ні імена авторів чоловік розкривати не став.

Умід Ісабоєв народився в Узбекистані, працював автомаляром в Москві, хоча стверджує, що все життя мріяв бути коміком. Помітивши свою схожість з лідером гумористичної студії "Квартал 95" Володимиром Зеленським, нібито навіть напрошувався до складу. Коли ж Зеленський став президентом України, Ісабоєв пропонував взяти його до Comedy Club, де вже є двійник лідера РФ Володимира Путіна (Дмитро Грачов).

За словами Ісабоєва, він із задоволенням прийняв пропозицію спробувати себе в ролі Зеленського, але йому нібито ще потрібно буде підписати контракт з продюсерами.

  • Як стало відомо раніше, двійника Володимиру Зеленському після його перемоги на виборах підшукали і в "95 Кварталі". Пародистом гаранта в команді гумористів став актор та комік Юрій Великий.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї