Лайм

Антоніо Бандерас зіграє в екранізації популярної комп'ютерної гри

Фільм "Uncharted" вийде в березні 2021 року

Адаптація комп'ютерної гри Uncharted, розмови про яку ведуться вже 11 років, нарешті отримала підтверджений акторський склад і режисера. Видання Variety повідомляє, що у фільмі зіграє 59-річний Антоніо Бандерас.

Кадр з гри "Uncharted 4: Шлях злодія"

Режисером фільму став Рубен Фляйшер ( "Веном", "Вітаємо у Зомбіленді"), а сценарій написали Арт Маркум і Метт Холлоуей ("Залізна людина", "Люди в чорному: Інтернешнл"). Пригодницька картина, заснована на серії action-ігор для консолей Sony PlayStation, розповість про мисливця за скарбами Натана Дрека, який подорожує світом і розкриває різні небезпечні загадки.

Невідомо, на яку роль підписався Бандерас, оскільки головні партії дісталися зірці "Людини-павука" Тому Холланду і дворазовому номінанту на "Оскар" Марку Уолбергу. Вони зіграють Натана Дрейка і його наставника Віктора Саллівана. Зйомки фільму мають розпочатися в квітні, а вихід фільму Uncharted в кінотеатрах намічений на 5 березня 2021 року.

  • Через коронавірус фанати попросили відкласти прем'єру нового Джеймса Бонда . Люди бояться, що до початку квітня ситуація з коронавірусів COVID-19 в світі не покращиться.
  • Зйомки фільму "Місія нездійсненна 7" з Томом Крузом скасували через коронавірус в Італії. Бойовик збиралися знімати у Венеції, але в місті заборонили всі громадські заходи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї