Лайм

Не тільки для дорослих: Pornhub вперше випустив "пристойний" документальний фільм

Порноресурс запросив відвідувачів подивитися документальний фільм про стриптиз-клуб

Цифровий гігант PornHub, чия відвідуваність в 2019 році досягла 42 мільярдів, прагне розширити аудиторію і урізноманітнити свій контент фільмами для широкого кола глядачів. Видання Variety пише, що порнойсайт випускає свій перший НЕ порнографічний фільм.

Кадр з фільму Shakedown

Документальний фільм Shakedown (Вимагання) зняла режисерка і художниця Лейла Вайнрауб. Відповідно до прес-релізу, він розповідає він про дивних жінок і чоловіків, які виступали на сцені лесбійського стрип-клубу в Лос-Анджелесі, і пропонує "гумористичний, чуттєвий і інформативний погляд на яскраву субкультуру". Відеоролики, з яких змонтований фільм, Вайнрауб знімала протягом 15 років. Новинка буде транслюватися на Pornhub безкоштовно протягом усього березня, а потім вийде в ефір на каналі Criterion і в магазині iTunes.

"Цей фільм є частиною зобов'язання Pornhub підтримувати мистецтво. Ми хочемо, щоб нас сприймали як платформу, яку можуть використовувати художники", - сказав директор бренду Pornhub Алекс Кляйн.

Згідно зі статистикою Pornhub, сайт має 115 мільйонів відвідувань в день, а щоб переглянути весь його контент, необхідно 169 років.

  • Топові порносайти дякують Голлівуд за "Джокера". Великі ресурси поділилися статистикою, яку не можуть пояснити і самі.
  • Раніше креативщики PornHub зняли "Найбрудніший фільм" на заповненому сміттям пляжі, щоб зібрати гроші на видалення пластику з світового океану.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: PornHub

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї