Лайм

Голлівуд вперше купив фільм українського режисера: що відомо про трилер з Іванною Сахно

Фільм вийде на VOD-платформах вже 22 вересня

Компанія Lionsgate, один з найбільших дистриб'юторів у США, придбала права на трилер Let It Snow Станіслава Капралова. І це перший випадок, коли Голлівуд купує фільм українського режисера.

Цією новиною на особистій сторінці у Фейсбук поділився сам Капралов. За словами режисера, зберігати цю новину в таємниці йому довелося два місяці. Тепер же про це пише він і перші великі закордонні ЗМІ на кшталт The Hollywood Reporter.

"Велика новина для мене, як кінематографіста, і для України в цілому! Фільм українського режисера вперше купив Голлівуд! - написав Капралов. - Американський дистриб'ютор Lionsgate придбав права на наш з Сергієм Лавренюком англомовний трилер Let It Snow з Іванкою Сахно в головній ролі".

Картина Let It Snow є копродукцією Іспанії, України та США. Її сюжет розповість про сноубордистку на ім'я Міа, яку переслідує маніяк на снігоході. Головна роль дісталася актрисі українського походження Іванні Сахно, яка раніше грала у фільмах "Тихоокеанський рубіж 2" та "Шпигун, який мене кинув".

Іванна Сахно на зйомках Let It SnowФото: instagram.com/ivannasakhno

Продюсером картини виступив Сергій Лавренюк (Solar Media), виконавчими продюсерами - Ян Фішер, Роджер Корбі (FishCorb Films) та Маріанна Новікова. Триллер вийде на VOD-платформах вже 22 вересня.

  • Раніше актриса Іванна Сахно захворіла на коронавірус. На особистій сторінці в соцмережі дівчина розповіла про симптоми та процес лікування.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї